Disney+ brengt enkele van de grootste sterren in het Star Wars-universum samen tijdens de ultieme familiereünie voor de feestdagen: de "LEGO Star Wars Holiday Special". De special gaat op dinsdag 17 november in première, beter bekend als één van de favoriete feestdagen van de fans: "Life Day". Deze feestdag werd voor het eerst geïntroduceerd in de "Star Wars Holiday Special" uit 1978.

De acteurs die hun rol in de "LEGO Star Wars Holiday Special" opnieuw vertolken zijn onder meer Kelly Marie Tran (Rose Tico), Billy Dee Williams ("Lando Calrissian"), Anthony Daniels ("C-3PO"), en ook "Star Wars: The Clone Wars”-bekenden Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda, Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) en Dee Bradley Baker (clone troopers).

De "LEGO Star Wars Holiday Special" herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken?

De "LEGO Star Wars Holiday Special" is een productie van Atomic Cartoons, de LEGO Group en Lucasfilm. Het is geregisseerd door Ken Cunningham en geschreven door David Shayne, die ook co-uitvoerend producent is. James Waugh, Josh Rimes, Jason Cosler, Jacqui Lopez, Jill Wilfert en Keith Malone zijn uitvoerende producenten.

Over Disney+

Disney + is de plaats waar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer, voor het eerst samen komen. Vanuit de Direct-to-Consumer and International divisie van The Walt Disney Company, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast een ongeziene bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ de plaats waar films uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2020 en later exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om je te abonneren en meer te ontdekken over de service.

Over Lucasfilm Ltd.

Lucasfilm Ltd., een dochteronderneming van The Walt Disney Company, is een wereldleider op het gebied van film, televisie en digitaal entertainment. Naast de productie van speelfilms en series, biedt het bedrijf hoogstaande visuele effecten en audio postproductie, digitale animatie, meeslepende storytelling en het beheer van de wereldwijde merchandisingactiviteiten voor zijn entertainmentmerken, waaronder de legendarische STAR WARS en INDIANA JONES-franchises. Lucasfilm Ltd. is gevestigd in het noorden van Californië.
Lucasfilm, het Lucasfilm-logo, STAR WARS en aanverwante eigendommen zijn handelsmerken en/of auteursrechten in de Verenigde Staten en andere landen, van Lucasfilm Ltd. en/of haar filialen. © & TM Lucasfilm Ltd.

Over de LEGO Groep

De LEGO Groep is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Billund, Denemarken, en hoofdkantoren in Enfield, de VS, Londen, het Verenigd Koninkrijk, Shanghai, China en Singapore. Opgericht in 1932 door Ole Kirk Kristiansen, en gebaseerd op de iconische LEGO® baksteen, is het een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van speelmaterialen. Geleid door het motto "Alleen het beste is goed genoeg", zet het bedrijf zich in voor de ontwikkeling van kinderen en wil het de bouwers van morgen inspireren en ontwikkelen door creatief spelen en leren. LEGO-producten worden wereldwijd verkocht en kunnen virtueel worden verkend op www.LEGO.com. Voor meer nieuws van de LEGO Groep, informatie over onze financiële prestaties en verantwoordelijkheid kunt u terecht op http://www.LEGO.com/aboutus. 
LEGO en het LEGO-logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2020 De LEGO Groep.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over