Toosten -met een frisse Belgische pint- op de vriendschap tussen een Rus en een Australiër, dansen met Mexicanen én Cubanen, wapperen met de Zweedse en Noorse vlag, op DreamVille ontwaken naast een Fin en Franse croissants eten met een groep Spanjaarden, … Tomorrowland is hét grootste internationale festival op aarde. Heel de wereld komt samen, letterlijk, één keer per jaar op De Schorre en zo telt Tomorrowland meer verschillende nationaliteiten dan de Olympische Spelen. Vorige week werd de persoonlijke boodschap van Ban-Ki Moon, secretaris-generaal van de Verenigde Naties, voor eeuwig en altijd gegraveerd in een plank die binnenkort gemonteerd wordt op de permanente brug One World by People of Tomorrow in Recreatiedomein De Schorre in Boom en deze zomer worden er opnieuw bruggen gebouwd, weliswaar digitale bruggen. Op zaterdag 25 juli wordt er vanuit Boom een live videoverbinding gemaakt naar Mexico City en Mumbai en… terug. Op twee verschillende continenten kunnen tienduizenden gasten “UNITE” beleven. De magie van Tomorrowland met lokale dj’s én een live satellietverbinding van en naar De Schorre in Boom. Bruggen slaan tussen België en de rest van de wereld met een stevige portie muziek van top dj’s én de onbeschrijfelijke sfeer van Tomorrowland, dat is UNITE, the mirror to Tomorrowland.

Unity

De hele wereld op een positieve manier samenbrengen in Boom: Tomorrowland doet het al langer dan tien jaar in het provinciaal recreatiedomein De Schorre en ondertussen ook op twee andere continenten met TomorrowWorld USA en Tomorrowland Brasil. De drie festivals zijn steevast in een mum van tijd uitverkocht en met gevolg blijven er ook heel wat People of Tomorrowland teleurgesteld achter. Daarom wordt er tijdens de elfde editie van Tomorrowland op zaterdag 25 juli een satellietverbinding gemaakt vanuit Boom (België) naar twee andere continenten: Latijns-Amerika en Azië.

Madness

Onder de noemer UNITE, the mirror to Tomorrowland worden in Mexico City en Mumbai twee party’s georganiseerd die -letterlijk- een rechtstreekse connectie maken met het festival in België. UNITE brengt Love, Unity, Madness en Magic naar twee grote arena’s op tienduizenden kilometers van Boom. Met een flinke dosis Tomorrowland magie wordt er een indoor evenement georganiseerd waardoor je ook aan de andere kant van de wereld het festival van heel dicht kan bij maken, aangevuld met lokaal dj-talent en afgekruid met heel wat spektakel en vuurwerk.

Magic

In India kan er tot de ochtend aanbreekt gefeest worden, terwijl de Mexicanen na de lunch de benen strekken. Vanuit België wordt er vanaf 20h30 (CET) tot middernacht een live satellietverbinding tot stand gebracht waardoor de People of Tomorrow in Mexico en Indië de live-sets van Martin Garrix, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike kunnen beleven. Verder staan er live sets van lokaal dj-talent, overgoten met een magische Tomorrowland saus en een heel arsenaal aan special effects op het programma. UNITE, the mirror to Tomorrowland staat gelijk aan Tomorrowland beleven op tienduizend kilometers afstand. Zo maakt Tomorrowland de wereld opnieuw een beetje kleiner en brengt het mensen dicht bij elkaar gedurende één memorabel en muzikaal weekend.

Praktisch

Alle informatie over UNITE, the mirror to Tomorrowland en het festival vind je op tomorrowland.com. Tickets voor Mexico gaan in verkoop op 15 juni en voor India op 17 juni.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
UNITE, the mirror to Tomorrowland
Datum: 
25 juli 2015
Locatie: 
Mexico City & Mumbai
Meer over