Het is vrijdag en dus weer tijd voor een nieuw ultratop overzichtje. Deze week is er veel over te vertellen door de veranderingen in de top 10 en de vele nieuwkomers. We beginnen zoals gewoonlijk met de Stijgers.

Deze week zijn er niet veel sterke stijgers en zullen we het hier kort houden. Katerine doet deze week een uitstekende zaak met "Take me Home". Zij stijgt deze week door van plaats 34 naar plaats 15. De hoogste stijger deze week is Ne-Yo met "So Tick". Ze stegen deze week door van de laatste plaats naar de 30ste plaats.

Deze week zijn er vooral veel nieuwkomers. Sarah & Raf van brussel komen binnen op plaats 46 met "Here I am". 2 plaatsen hoger komen de Sugababes met "Red Dress" binnen. Nieuw op plaats 34 is Bob Sinclar Feat. Steve Edwards met "world, Hold on". Danzel VS. Dj Frank komen deze week nieuw binnen op plaats 23 met "My arms keep missing you". 2 plaatsen hoger komt Shakira binnen met "Hips don't lie". De hoogste nieuwkomer deze week is Rihanna met "SOS". Ze komt binnen op plaats 18.

In de top 10 zijn veel veranderingen maar we zullen alleen de stijgers overlopen. Sean Paul stijgt met "Temperature" door van plaats 9 naar 8. Nog een stijger in de top 10 is Juanes met "La camisa Negra" en staat nu op plaats 6.

De top 5 is deze week hard veranderd en we zullen dan ook eventjes in detail treden. Laura Lynn is deze week blijven staan op 5 met "Arrivederci Hans". Ook blijven staan zijn Eros Ramazotti & Anastacia met "I belong to you". Kate ryan heeft na een hele lange periode op de 1ste plaats uiteindelijk toch 2 plaatsten moeten inleveren en staat nu op plaats 3. De Black Eyed Peas stijgen deze week 1 plaats en staan nu op 2 met "Pump It" en de nieuwe nummer 1 deze week zijn de Pussycat Dolls Feat. William met "Beep". Wij hopen voor hun dat ze het zo lang mogen volhouden als kate ryan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: