Het is vrijdag dus tijd voor een overzichtje van de ultratop 50.

Robbie williams zien we nieuw binnenkomen op 34 met Advertising space. Terwijl Verheyen en Vanvaeck freat Jessy met my star doorstijgen van 40 naar 27.

Maar de sterkste stijger komt deze week ongetwijfeld van Ian van Dahl. Ian van Dahl vliegt van 47 naar 24 met haar Movin'on. Ook 50 cent schuift door van 28 naar 20 met zijn window shopper.

Natalia voelt de sportpaleizen dichterbij komen en haar single ligt duidelijk veel onder de kerstboom want in haar 9de week klimt ze terug van 12 naar 10. Frans bauer daarentegen moet net de top 10 missen en strand deze week op 11 met weet dat het zonnetje hem schijnt gaat hij toch +3.

De top 5 wordt geopend door een compleet nieuwe. Het kippensoep Allstars lied van Kippensoep voor iedereen de benefiet single voor Pakistan krijgt deze eer. Op 4 Staan de black eyed peas met my humps, ze verliezen 1 plaats. De crazy frog daarentegen heeft weer een serieuse hit te pakken met hun Jingle bells en klimmen dan ook van 5 naar 3 deze week. De top 2 blijft ongewijzigd dat wil zeggen op 2 madonna met hung up en op 1 Bob sinclar met Love generation. Love Generation is dan ook de kerstplaat van 2005!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: