Udo deelt deze zomer de microfoon met Silvy De Bie. Voor de opnames van hun gloednieuwe zomerhit ‘Broken Smile’ trokken de vocale kleppers richting het gezellige ‘Bergen’ in Noorwegen waar ooit Sandra Kim België nog op de muzikale landkaart plaatste.

Want Sandra won in het pittoreske stadje het Eurovisiesongfestival, de internationale song contest waar op Belgische bodem ook Udo en Sil elkaar tegenkwamen en onder de indruk van elkanders hoge noten, beslisten een duet op te nemen.

Het eindresultaat kan je nu bewonderen in de nieuwste videoclip ‘Broken Smile’. De montage van de clip werd een happy mix van beelden opgenomen in de studio en anderzijds Silvy en Udo die er een namiddagje op uittrekken in het Noorse Bergen.

Wat je ziet is een speels en uitgelaten duo want, Udo en Sil hoe professioneel ze ook zijn, lachen het leven altijd toe. Dat is dan ook meteen de moraal achter ‘Broken Smile’: 'Hoe moeilijk het leven soms ook is, hoe gebroken je glimlach ook is, vriendschap gaat boven alles’. Een hechte vriendschapsband en een regelrechte zomerhit, dat is de definitie van ‘Broken Smile’!

Wij neuriën de happy zomerhit nu al helemaal mee. Bekijk de videoclip op https://www.youtube.com/watch?v=Z1-ovXVNRsA

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over