Het is tijd voor ons weekelijks overzicht van onze top 20. Deze week hebben we 2 nieuwkomers. Dat zijn op 19 de pussycatdolls ft william met "deep" en het bigbrother lied van dit jaar "Freefall" van Wouter op 17.

Dat eurosong hot is bewijst het aantal eurosong deelnemers in onze top 20. De eerste die we mogen begroeten is La sakhra die met haar "Wonderland" van 14 naar 12 gaat. Madonna mag net als La Sakhra ook 2 plaatsen vooruit met haar "Sorry" belandt ze op 11.

Onze sterkste stijger deze week is Clouseau die met "Weg van jou" liefst 7 plaatsen klimmen en zo op 10 plaatsnemen. Clouseau is tevens onze niewue hittip. De 2de eurosongdeelnemer is Kaye styles en die mag met zijn "Profile" van plaats 12 naar 9. Eros Ramasotti ft anastacia gaan van 10 naar 7 met hun "I belong to you".

De top 5 wordt geopend door Isabelle A die met haar "Ik heb hem zo lief" op 5 blijft staan. Kelly Clarkson moet 1 plaats toegeven en staat deze week op 4 met haar "Because of you". James blunt profiteert ervan en staat deze week op 3 met zijn "Goobye my lover". Maar de top 2 blijft ongewijzigd en dat wil zeggen dat Kate Ryan nog altijd op 2 staat met haar "Je t'adore" en staat Belle Perez voor de 2de week op 1 met haar "El mundo Bailando". Proficiat Belle Perez.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: