Tonya is een echte dierenliefhebster. Bij haar thuis zorgt ze voor een hond en 3 katten. Ook voor haar liedjes vindt ze haar inspiratie in de dierenwereld, denk maar aan “Poesie Mauw” en het recente “Vlindertje”, onder begeleiding van Tars Lootens aan de piano. En ze was maar al te blij haar nieuwste full cd “Tonya de IIde” te mogen voorstellen in het Dolfinarium van het Boudewijn Seapark te Brugge, want dolfijnen zijn nu net haar lievelingsdieren! Vorige maand was ze ook al te gast op de avant-première van de kinderfilm “Charlotte’s Web” in Metropolis Antwerpen.

De Mechelse bioscoop Utopolis draait op zondag 18 februari als allereerste in België de animatiefilm “The Barnyard”. Omdat de film een echte “beestenboel” is, wil Utopolis Mechelen voor deze gelegenheid de aanwezige kids verrassen met een spetterend optreden van dierenvriendin Tonya. En wees er maar zeker van dat Tonya, met haar 10 dansertjes, voor een wervelend zang- en dansspektakel zal zorgen!

Na afloop van de film (12.30u) zal Tonya voor de aanwezige pers een aantal liedjes brengen uit haar nieuwe full cd “Tonya de IIde”. Ook voor de kinderen van de Kids Club zal Tonya vanaf 13.30u tot 14.15u een ‘beestige’ show geven!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: