Lange wachtrijen maar toch blije gezichten!

Deze editie van de Thuisdag was volledig uitverkocht, de fans wilden er dus absoluut bij zijn. En die fans waren massaal aanwezig, rond de 6000 Thuisfans overspoelden Leuven en wachttijden van meer dan 2 uur waren geen uitzondering. Geef toe...het is toch lang wachten om gewoon op de foto te gaan met je favoriete acteurs! Maar Thuisfans deden dit met de glimlach, al hoorden we af en toe wel een negatieve commentaar over de organisatie.

Ook een beetje teleurstelling bij de fans: Mathias Vergels ("Lowie") en Tina Maerevoet ("Paulien") konden er niet bij zijn, de ene naar verluidt wegens een ongeval in de badkamer en de andere omdat ze ziekjes was. Wat er ook van waar is.....de fans vonden het jammer! Wat ook opviel was het jonge publiek! Ontzettend veel jonge gezinnen kwamen naar de Thuisdag, vooral "Yvette" had heel veel jonge fans!

Dikke pluim toch ook wel voor de acteurs, want je moet het maar doen: van 's morgens tot 's avonds poseren en je rol spelen! Want de fans spreken de acteurs bijna altijd aan met hun naam van in de serie.

"Komt alles nog goed tussen Yvette en Simonneke?", was de vraag die velen zich stelden....Marleen Merckx ("Simonne") stelde ons gerust: "Alles komt altijd goed in Thuis, het duurt alleen soms wat langer".

Rond 18u was er op het Ladeuzeplein nog een optreden van "Cleymans en Van Geel", tijd voor een portie Nederlandstalige klassiekers met een tintje Jelle en Jonas dus....dat laatste wil zeggen: hilarische momenten en heel veel sfeer! Ze bewijzen alweer dat ze een duo zijn dat goed kan zingen maar bovendien ook ambiance kan brengen! Wanneer ze "Doe me goed" van Opium en daarna "Diep zo diep" coveren van Get Ready was bijna iedereen in tranen door de hilariteit van de act! Super om naar zo een talenten te kijken!

Daarna werden alle Thuisacteurs nog eens op het podium geroepen om een groot applaus te ontvangen en te toosten op 20 jaar thuis!

Ik denk dat alle fans, moe of niet van het lange wachten, erg tevreden naar huis zijn teruggekeerd!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Thuisdag
Datum: 
23 mei 2015
Locatie: 
Leuven
Meer over