Katrien De Becker en haar stiefzoon Pieter Jan De Paepe palmen momenteel het podium in van het Mechelse theater M. Ze repeteren met regisseur Guy Thys voor ‘OnbeDOELd’, een komische tragedie op een bedje van muziek, met teksten van Ann Van Loock.

In deze eigen productie van theater M zien we Katrien De Becker als een vrouw in een onmogelijke spreidstand tussen verschillende werelden: die van haar moeder en haar dochter, die van haar verleden en haar familie, die van het oude Wilmarsdonk en het nieuwe Doel. Met humor en tranen probeert ze verder te leven. Tot een geheim zich aarzelend onthult en één voor één alle zekerheden in haar leven wegvallen. Zal er eindelijk een punt gezet worden achter een familiegeheim dat al generaties lang als een vervaarlijke koorts sluimert?

Pieter Jan De Paepe zorgt op zijn beurt voor live muziekbegeleiding. De voorstelling loopt vanaf donderdag 15 oktober 2020 in theater M in Mechelen, in een coronaveilige omgeving. Vanaf 18 december 2020 trekt ‘OnbeDOELd’ naar de Zwarte zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Info en tickets: www.theaterM.be

Theater M bestaat tien jaar en dat wordt gevierd! In dit nieuwe en feestelijke seizoen mijmeren we over het verleden, met erfgoed en culturele geschiedenis als rode draad, en kijken we tegelijk hoopvol naar de toekomst. Ook tijdens de coronacrisis kleurt theater M het culturele landschap met gastvoorstellingen en eigen creaties. Zo kan het publiek met de voorstelling ‘Armand’ een stukje historische Mechelse voetbalgeschiedenis herontdekken. Ook met acteur Frans Maas duiken we in de oude doos. Hij speelde één van zijn allereerste rollen in het toenmalige MMT en is nu te gast met ‘Ze zijn me vergeten’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: