Na de split in 2002 besloot The Scene in 2007 nog één keer samen gas te geven. Er kwam een plaat: ‘The Scene - 2007’ waarop Sarah Bettens (K’s Choice),Tom Barman (dEUS) en Paskal Jakobsen (Bløf) hun stemmen leenden. En er volgde een spetterende tournee langs Paradiso, Ancienne Belgique en verschillende zomerfestivals in België en Nederland.

De pers reageerde meteen zeer enthousiast: ‘Raak als een uppercut... The Scene is terug. Zonder slogans. Zonder clichés. En met als enige constante het vermogen om je te raken op de enige plek waar het er toe doet: recht in het hart.’ (De Morgen) ‘Een concert dat je vier maal op twee uur kippenvel geeft, wat kan dat anders zijn dan geweldig, ongelofelijk en een ervaring? Dat heeft hen nog geen andere groep voorgedaan.’ (Kindamusic) ‘Band van Thé Lau staat op eenzame hoogte.’ (NRC)

Een succesverhaal als geen ander, maar hoe moet dit nu verder? Wel, de heren en dame hebben mekaar terug gevonden en gaan door. Met najaar 2009 een nieuwe cd bij V2 en aansluitend volgt er een tournee door de theaters in Nederland en België met zowel het nieuwe repertoire als uiteraard de klassiekers. Herinner u: 'Iedereen Is Van De Wereld', 'Rigoureus', 'Blauw'.... Gauw!

The Scene
Woensdag 3 maart 2010, 20:00 uur
AB, Brussel
Tickets: www.abconcerts.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: