The K. brengt met “Amputate Corporate Art” hun derde full album uit. Deze verschijnt op 3 april 2020 via het Luikse label JauneOrange. Na enkele jaren van stilte (maar gevuld met projecten zoals Kapitan Korsakov, Onmens, Wyatt E. en Cocaine Piss), is deze voorvechter van de Luikse muziekscene helemaal terug!

Burroughs, Danger & von Landau staan klaar met een plaat vol aanstekelijke nummers. Je moet echt wel een volledig pak watten in je oren proppen om de 90’s indie-rock vibe niet te detecteren. Hun troef? De blend van noise rock met een uitstekende smaak voor pop-melodie. “Amputate Corporate Art” staat vol sing - zeg gerust - schreeuw - along momenten.

De titel “Amputate Corporate Art” stamt af uit 2010. Burroughs gebruikte de zin als een soort van ‘digitale tag’ op MySpace. Rond die periode kwamen von Landau en Burroughs voor het eerst met elkaar in contact. Nu staat hij te pronken als symbool voor hun vriendschap.

Tim De Gieter van Much Luv Studio producete de plaat en nam eveneens opname en mix voor zijn rekening. Alan Douches van West West Side Music (NY) verzorgde de mastering.

Check het album HIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over