TatYana Storm zal zich de nacht van woensdag op donderdag nog lang herinneren. Even over middernacht schrok ze immers wakker van een geluid aan de deur van haar dakterras. Een paar seconden later stond ze oog in oog met een gemaskerde inbreker. Een traumatische gebeurtenis, zo lijkt het, maar het liep anders dan verwacht. De inbreker was namelijk zo gecharmeerd door TatYana dat hij niets meenam, maar integendeel: iets achterliet. Een prachtig juweel met een zilveren hart.

U fronst de wenkbrauwen? U heeft gelijk. Wat hierboven beschreven staat, gebeurde namelijk niet echt, maar in de gloednieuwe videoclip van TatYana Storm. Met Draai! Kom en red me heeft ze een nieuwe hit te pakken en de verrassende videoclip moet het nummer nog een extra zetje in de rug geven. U kunt hem bekijken op de website van TatYana, op YouTube of op Jim, TMF, Anne TV, etc.

Draai! Kom en red me
Hier is hij dan mijn nieuwe single "Draai! Kom en red me", de eerste voorloper van mijn gloednieuw album voorzien in oktober 2010.
Voor "Draai! Kom en red me" werkte ik met niemand minder dan JWRoy, verantwoordelijk voor talloze hits van Guus Meeuwis en tal van andere bekende Noorderburen. In 2009 was JWRoy verantwoordelijk voor niet minder dan 4 Nederlandse nummer 1 hits. De tekst werd geschreven ook al door niemand minder dan Rik De Leeuw.

Nieuwe Full CD voorzien voor oktober 2010
Deze zomer blik ik de rest van het nieuwe album in. Naast JWRoy en Rik De Leeuw werk ik hiervoor samen met o.a. Roel Vanderstukken, Evert Verhees, Bart Herman, Phil Sterman maar ook met enkele internationale songwriters. Ik weet nu al dat het een fantastisch album zal worden. Ik sta te popelen om de studio op stelten te zetten. Alleen al een album mogen maken met tal van schitterende artiesten en songwriters is echt kicken!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: