Het Acoustic Stage is een klein gezellig podium, midden in de Foodtruck corner op het gratis gedeelte van Suikerrock. Het wordt volledig ingevuld door muzikaal talent, die alleen met akoestischeinstrumenten spelen. De voorbije weken gingen we op zoek naar dit talent via vi.be, het platform voor muzikanten en dj’s van Poppunt. Met maar liefst 180!! inschrijvingen werd het een huzarenstukje voor de jury om alles te beluisteren en te quoteren, maar uiteindelijk werden dit weekend de 14 winnaars gekozen en een reeds op voorhand vastgelegde act: Bonni was finalist van ‘The Voice van Vlaanderen 2017’ voor het team van Koen Wauters. Inmiddels heeft hij een stevig platencontract en een eerste single ‘Be the One’

Tussen de winnaars zijn er nog enkele die al heel wat adelbrieven kunnen voorleggen: Ana Florencedie mee getourd heeft met Scala, The Night of The Proms en Brides of Lucifer. Chris Loan, een jonge Singer-Songwriter uit Brasschaat die geselecteerd werd voor Studio Brussel’s Nieuwe Lichting2018. Mutox, een belgische rockband, met als zangeres Laura van den Bruel die in 2012 als Airis de Belgische kleuren verdedigde op het Eurovisiesongfestival.

Dit zijn alle acts: Rune, Red-Cloud, Jo Laureys, Bonni, Dirty Toy Company, Ana-Florence, Chris Loan, Nelly Ann, Maanbar, Juneau, De Havilland, George Dylan, NBRSKA N LOEWAK, Major, Mutox

Thank You Europe!

Alanis Morissette is terug in Europa, voor het eerst sinds lange tijd! Dublin, Rome, Milaan en Londen waren reeds aan de beurt. Finland, Duitsland en Zwitserland volgen nog, en we weten allemaal waar ze op zaterdag 28 juli zal zijn! Tickets gaan hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de respectievelijke pagina's te gaan. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Family tickets zijn uitsluitend beschikbaar voor zondag 29 juli en alleen via de website van de Gezinsbond.

VIP-tickets zijn te koop via de Suikerrock VIP ticketshop. Hou er rekening mee dat VIP-tickets voor zaterdag reeds uitverkocht zijn. Meer informatie over VIP-tickets is terug te vinden op de website.

Word Stagehand!

Ben je een man/vrouw die van aanpakken weet en ben je niet bang om de handen uit de mouwente steken? Ben je ook gefascineerd door licht en geluidstechnieken? Dan is dit je kans! Suikerrock heeft nog slechts 4 plaatsen vrij om mee te werken als stagehand op het hoofdpodium. Stuur snel je gegevens en motivatie naar medewerkers@suikerrock.be en misschien werk jij dan als vrijwilliger ook letterlijk achter de schermen tijdens Suikerrock 2018!

Word Suikerrock Ambassadeur!

Breng je vrienden mee naar Suikerrock en verdien tickets en andere exclusieve ervaringen. Het is ook een manier om als groep eigenlijk een groepskorting krijgen, want per 7 tickets krijg je er één gratis (tenzij je kiest voor één van de andere beloningen)!

Word een officiële Suikerrock-ambassadeur en verdien punten voor elk ticket dat je aan je vrienden verkoopt. Deze punten kan je inwisselen voor beloningen. Jouw vrienden krijgen ook een klein extraatje bij de tickets die ze via jou kopen.

Doe je mee?! Meld je hier aan! Voor meer info klik hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over