Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: tradities zijn er om doorbroken te worden, zo ook bij Suikerrock. Het festival maakt een sprongetje en schuift een weekend naar achter. Na 34 volwaardige edities tijdens het wisselweekend van juli en augustus, schuift het festival een week op en zal het in 2023 plaatsvinden van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus.

We kunnen er wel duizenden redenen voor verzinnen maar de voornaamste reden is, dat het Suikerrock op veel manieren kwalitatief zal verbeteren. De verschuiving betekent dat er zich heel wat nieuwe mogelijkheden aandienen. Na de verhuis naar het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij vallen er dus opnieuw heel wat puzzelstukjes in elkaar, waardoor Suikerrock zijn toekomst mierzoet tegemoet ziet!

Early-bird combitickets

Een traditie die we niet doorbreken zijn de Early-bird combitickets. Dat zijn vroegboek combitickets aan een verlaagd tarief, voor alle hardcore Suikerrock fans die geen enkele dag van Suikerrock 2023 willen missen. Een ideaal geschenk voor onder de Kerstboom!

Opgelet: Deze actie loopt slechts tot en met vrijdag 6 januari (Driekoningen). Daarna wordt het gewone tarief toegepast.

Haast je dus naar https://suikerrock.tickoweb.be/

Verwacht je aan drie dagen nationale en internationale toppers, food/drinks en animatie op het gigantische Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij. Hou in de komende weken onze website en socials in de gaten!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over