Het werd de voorbije dagen al behoorlijk warm in Wachtebeke tijdens Music For Life. Ook in Tienen. Tijdens deze warmste week overhandigen Walter Kestens (voorzitter Suikerrock), Jan Ingels (Plant Director Tiense Suikerraffinaderij) en Michel Vanderveken (zaakvoerder Bakkerij Het Brood) immers de opbrengst van de Suikerrockbol-actie aan Hilde Van Goethem, algemeen directeur van het Huis In De Stad vzw. En die opbrengst is een ongelofelijk mooi bedrag van:

8.165 EUR!

De Suikerrockbol, een artisanale Tiense lekkernij met toetsen van een boule-de-berlin en een smoutebol, afgewerkt met de kleuren van Suikerrock en een vleugje Tiense Suiker, werd sinds juni verkocht in de zes vestigingen van Het Brood en uiteraard tijdens Suikerrock in de Sweets Stand op de Grote Markt. Per verkochte bol werd 0,50 EUR geschonken aan Music For Life, ten voordele van vzw Huis in de Stad uit Tienen.

“Dit is het resultaat van de inzet van honderden, warme en gedreven medewerkers van Suikerrock, Tiense Suikerraffinaderij en het Brood. Fantastische medewerkers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een bijzonder goed doel. We dragen sweetness hoog in het vaandel bij Suikerrock, en deze combinatie van suikerzoet en hartelijke zoetheid werkte duidelijk, net zoals de sweet samenwerking met Tiense Suikerraffinaderij en het Brood” zegt Walter Kestens, voorzitter van Suikerrock.

Jan Ingels van de Tiense Suikerraffinaderij kan dit alleen maar bevestigen: “Wij creëren niet alleen met onze producten graag Sweet Little Moments, maar ook voor onze omgeving. Daarom dat wij met veel plezier ook dit project met veel warmte ondersteund hebben”.

Suikerrock 2018 heeft plaats op 27, 28 en 29 juli in het centrum van Tienen. De line-up voor deze 32ste editie is nog niet gekend, maar combi-tickets met vroegboekkorting zijn al wel beschikbaar. Een geschenk waarmee je vrienden en familie, van welke leeftijd ook, écht kan verrassen en blij maken.

Een combi-ticket voor Suikerrock met vroegboekkorting laat je meteen dromen van de warme, fijne en zomerse festivalsfeer in de Tiense binnenstad. Suikerrock 2018 zal opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Combi-tickets met vroegboekkorting kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster Dit voor een ongelofelijk zoet prijsje van maar 97 Euro. Op 2 januari 2018 om middernacht is deze actie echter onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven. Vergeet ook niet om meteen drank & food jetons mee aan te schaffen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over