In het voorjaar van 2024 lanceert Stef Kamil Carlens zijn nieuwste album en viert deze release met twee Nederlandse clubshows. Op donderdag 2 mei komt Carlens met zijn band naar TivoliVredenburg in Utrecht en op zaterdag 18 mei stopt het gezelschap in de Maastrichtse Muziekgieterij. De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 15 december om 10.00 uur via www.greenhousetalent.com.

Stef Kamil Carlens is een veelzijdige artiest die zich niet in één vakje laat plaatsen. Hij is zanger, muzikant, componist, producer, theatermaker, ontwerper en beeldend kunstenaar. In 1993 maakte Carlens zijn debuut in de schijnwerpers van pers en publiek met de E.P.'s 'Zea' van dEUS en 'Jintro Travels The Word In A Skirt' van zijn eigen A Beatband (later Moondog Jr. en uiteindelijk Zita Swoon). Nu, 30 jaar later, voltooit hij zijn 20e album in zijn eigen The Rabbit Field studio en heeft hij talloze live shows in binnen- en buitenland op zijn naam staan. Deze variëren in vorm van rauwe blues, speelse theatraliteit, doorvoelde melancholie tot super-funky escapades.

In 2024 kunnen we ons verheugen op nieuwe muziek van Stef Kamil Carlens. In de tweede helft van januari krijgen we alvast een voorproefje met de lancering van de eerste funky single, getiteld 'Walk On Red, Stop On Green'. De live band, die nu is uitgebreid tot een bruisend septet, bereidt zich voor op een tournee door Nederland en België vanaf april, gelijktijdig met het uitbrengen van het gloednieuwe album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: