Het ging hard voor Stan Van Samang de afgelopen 2 jaar. In 2015 heeft hij de Lotto Arena 5 keer heeft uitverkocht. 2016 was het jaar waarin hij het Sportpaleis 3 keer heeft laten vollopen voor zijn concerten ‘In ‘t groot’ en van zijn recente album ‘Stan Van Samang’ meer dan 20.000 exemplaren heeft verkocht. Maar ook 2017 wordt een veelbelovend jaar voor Stan. Hij viert namelijk dat hij 10 jaar op de planken staat als zanger. Dit jubileum zal hij samen met zijn fans vieren tijdens de vele concerten die op de agenda staan.

Zoals reeds aangekondigd, pakt Stan het in 2017 opnieuw groots aan met een nieuw concert in het Sportpaleis op 8 december. Maar fans kunnen de zanger ook van dichtbij beleven in een intieme setting tijdens zijn theatertournee. Wegens een waanzinnig succesvolle ticketverkoop van deze tournee, komen er extra concerten in Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Mis deze nieuwe kans niet om Stan live en up close zijn hits als ‘Candy’, ‘Een ster’, ‘A Simple Life’ en zoveel andere geweldige nummers te horen zingen.

Volgende data worden toegevoegd aan de theatertour: 26 mei in Ethias Theater Hasselt, 2 juni in Stadsschouwburg Antwerpen en 9 juni in Capitole Gent. Tickets voor deze concerten zijn nu beschikbaar via ethias-theater.be, stadsschouwburgantwerpen.be, capitolegent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over