Stan Van Samang is nooit van het TV scherm verdwenen met topseries zoals o.a. Vermist en Zuidflank. Hierdoor stond het muzikale luik het afgelopen jaar even op een laag pitje. Optredens vielen niet stil dankzij de succesvolle CC-tour Simply Live, maar nieuwe muziek bleef wel even op zich wachten.

Daar komt nu verandering in! Met Mostiko/CNR als nieuwe labelpartner zijn de voorbereidingen voor een nieuw studio album op volle toeren. Hierover volgt meer nieuws later deze zomer.

Junebug

De eerste single “Junebug” staat ondertussen klaar en zal vanaf volgende week op de radio’s te horen zijn. Het is dan ook ineens een bom van een single geworden in de grote pop & rock tradities. Een perfecte mix van een zomerse melancholie en pop tunes. Geruchten doen al de ronde dat dit wel eens een héle grote zomerhit gaat worden.

Stan heeft er zelf ook heel veel zin in: “De samenwerking met Boris Van Overschee en Herman Cambré was een zeer fijn weerzien, die met Geoffrey Burton en in het bijzonder producer Jeroen Swinnen een ontdekking. Dit smaakt naar meer, veel meer en dat valt mee want het full album is in volle opbouw en voorspelt dus veel goeds.”

De zomer van 2014 luidt de terugkeer van Stan Van Samang als zanger in. En dat is heel goed nieuws voor iedereen. De aftrap van zijn zomeroptredens wordt gegeven op Marktrock Dendermonde op 06/07/2014.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
6 juli 2014
Locatie: 
Grote Markt Dendermonde
Meer over