Naast de internationale acts Roxette en Marco Borsato voegt Suikerrock nu ook Stan Van Samang en Emma Bale toe aan de line up van zondag 31 juli. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is worden daar binnenkort nog namen aan toegevoegd!

Feel the vibe, taste the sweetness!

Stan van Samang

Stan verkocht vorig jaar zo maar even vijf keer de Lotto arena uit, verkocht een slordige 90.000 exemplaren van het “liefde voor publiek” album (geen makkie in download tijden!) en scoorde vorig jaar de Radio 2 zomerhit er ook nog even bij. Dit jaar gaat hij op hetzelfde elan door en gritste hij al een MIA voor hit van het jaar mee. Zijn passage op Suikerrock zal naar onze bescheiden mening dan ook legendarisch worden, maar de garantie voor een ijzersterke live show heb je al zeker in the pocket! Als dat Suikerrock ticket daar intussen ook al zit, dan ben je meteen ook verzekerd van een fijn Belgisch stukje live performance met Emma Bale.

Emma Bale

Emma is inmiddels een poulain van Milow, die talent van op een paar provincies afstand kan ruiken. Hij stelde Selah Sue nog niet zo verschrikkelijk lang geleden voor aan de wereld, waarvoor trouwens nog steeds dankuwel, en nu wil hij laten weten dat u eigenlijk ook niet naast Emma Bale kan kijken. Gelijk heeft hij want meteen na ‘The Voice Kids’ pakte Emma Bale een hit met “All I want” en “Run” (Lost Frequencies remix), kreeg ze een Zomerhit award voor ‘beste zangeres’ en heeft ze live een zeer fijn product samengesteld. Zo gooit ze momenteel hoge ogen in Duitsland, en was ze reeds voorprogramma tijdens de tournee van haar mentor Milow, met wie ze op dit moment een hit scoort (“Fortune Cookie”. Garanties alweer voor een fijne live show op Suikerrock.

Dat ticket moest nu echt al in uw zak steken! Mocht dat nog niet zo zijn : Tickets voor zondag 31 juli, alsook combitickets zijn beschikbaar via suikerrock.be en Ticketmaster.

Family ticket

Zondag is traditioneel 'Family day' op Suikerrock en om dit extra in de verf te zetten is er sinds vorig jaar het 'Family ticket'. Het Family ticket is een voordelig gezinsticket dat alleen geldig is op zondag 31 juli voor een gezin met:

  • 2 volwassenen
  • Maximaal 4 kinderen met een maximum leeftijd van 12 jaar (op de dag van het festival)

Kinderen jonger dan 6 jaar krijgen gratis toegang, en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar kan er ook een apart Kids ticket aangeschaft worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over