Slongs Dievanongs Is Ni De Bank en dat zullen we geweten hebben want vandaag brengt de Antwerpse rapster haar nieuwe single ‘Ik Zen Ni De Bank’ uit.

22 weken lang staat Slongs Dievanongs intussen in de Vlaamse ultratop10 lijst met haar eerste single ‘Lacht Nor Mij’ en ze bezette 16 weken lang de nummer 1 positieMet recht en rede mag Slongs zich de ongekroonde koningin van de zomer noemen want met 'Lacht Nor Mij' hield ze menige Vlaamse hitmachine achter zichNu acht Slongs Dievanongs met de opvolger 'Ik Zen Ni De Bank' de tijd rijp voor een stevige meezingbare nazomerNaar goede gewoonte bevat de nieuwe single een tekst waarin Slongs de knipogen en dubbele bodems kwistig rondstrooit.

'Ik Zen Ni De Bank' is nu beschikbaar op iTunes: http://bit.ly/1fog6gbBelusiter 'Ik Zen Ni De Bank' op Spotify en op Deezer

Het script van de bijhorende videoclip is volledig van de hand van Slongs zelf en dat zorgt voor de nodige hilariteit. Bekijk de video op Vevo: http://bit.ly/18UdSA7Op de sociale media houdt Slongs de fans in haar eigen street slang op de hoogte van alle nieuwtjes en optredens.

Slongs Dievanongs op facebook: https://www.facebook.com/slongs.dievanongs
Slongs Dievanongs op twitter: @dievanongs

Slongs Dievanongs is een Antwerpse rapster met Griekse roots. Ze maakt deel uit van de bekende rapgroep Halve Neuro, die het graag heeft over luchtige onderwerpen, zoals rijden met de fiets en gaan shoppen in de Aldi. De flamboyante stijl van Dievanongs doet sterk denken aan het archetype van de bling-bling hiphop dames zoals Lil’ Kim en Foxy Brown.
Slongs werkte zichzelf naar de voorgrond in het programma ‘In De Mix’, waarin ze het feelgood-nummer Goeiemorgend, Goeiendag naar een bewerking van de classic van Nicole & Hugo samen met Brahim bracht. Hun reggae/dancehall/dubstep-versie van de legendarische hit moet volgens de fans alvast niet onderdoen voor het origineel. Nog 40 jaar Goeiemorgend, Goeiendag erbij!
Het succes van ‘Lacht Nor Mij’ vroeg gewoon om een vervolg en daarom werkte Slongs Dievanongs voor haar nieuwe single opnieuw samen met producer Hans Francken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: