Vier tot 7 januari "Brussels' Christmas with Sia" op de Grote Markt

Vanaf vrijdag 24 november bezorgt een schitterende klank-en-lichtshow ons weer kippenvelmomenten op de Grote Markt!Deze must-see van Winterpret kan dit jaar uitzonderlijk rekenen op de medewerking van SIA, een artieste met wereldfaam!

Met de klank-en-lichtshow “Brussels’ Christmas with Sia” legt de Stad Brussel deze keer de nadruk op de internationale uitstraling van onze hoofdstad, zonder uiteraard de Belgen en Brusselaars te vergeten die er de ideale ambassadeurs van zijn!

Tot 7 januari weerklinken op het prachtige marktplein enkele nieuwe titels van SIA, de Australische singer-songwriter met 5,3 miljard weergaven op YouTube!

Haar feestelijke album “Everyday is Christmas” , dat amper een week geleden uitkwam, is gewoon geknipt voor dit evenement! Verweven met tijdloze klassieke stukken brengen SIA’s nummers – een mix van ballades en uptempo songs – de wondermooie gevels tot leven. Zij zijn niet voor niets tot werelderfgoed uitgeroepen door de Unesco.

"Koert Vermeulen (ACT Lighting Design) tekent voor de belichting. De permanente architecturale verlichting van de Grote Markt straalt 360° in het rond en is voor het eerst gesynchroniseerd met de lichtversiering van de kerstboom," benadrukt Karine Lalieux, Schepen van Toerisme & Grote Evenementen van de Stad Brussel.

Deze 2017 editie belooft een onvergetelijke worden! Zestien minuten lang klopt het hart van de bonte menigte mee op het verrassende en melodieuze ritme van deze mix.

De speelsheid en het talent van SIA plaatst onze mooie hoofdstad eens te meer in de kijker.

KLANK- EN LICHTSHOW “BRUSSELS’ CHRISTMAS WITH SIA”

  • Van 24.11.2017 tot 07.01.2018, om de 15 minuten.
  • Van maandag tot donderdag, van 17 tot 22 u., om het uur.
  • Vrijdag, zaterdag en zondag van 17 tot 22.30 u., om het half uur.
  • Uitgezonderd: op 19.12 van 19 tot 21 u., op 20.12 van 19 tot 22 u., op 31.12 van 17 tot 19 u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over