Ruim twee weken zijn ze nu aan het repeteren voor de vierde editie van de Winterrevue. Het grote thema van de vierde editie werd al eerder bekend gemaakt: "A NIGHT @ THE MOVIES". Traditiegetrouw werd de pers uitgenodigd op een ontbijt met de cast. En ze werden gerustgesteld door de regisseur zelf: "We zitten op schema, voor zover dat kan... want in een revue kan alles altijd nog veranderen het moment dat we try outen met publiek. Die interactie is immers cruciaal om de show helemaal op punt te stellen. Maar voorlopig dus enkel goed nieuws." Ook showbizz-corryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Hoe ver Stany Crets ze uit hun comfort zone haalt, zullen we moeten afwachten tot en met de eerste voorstelling.

Er was dan ook zelfs tijd voor wat "extra activiteiten". "We hebben nog iets goed te maken", getuigde artistiek directeur Dirk Van Vooren. En gezwind maakten de special guests en regisseur deze keer een geslaagde handafdruk in cement. Iets wat het vorige persmoment niet tot een goed einde kon gebracht worden... Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van "A NIGHT @ THE MOVIES" in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

De Winterrevue - "A Night @ The Movies" is een totaalconcept met een bijzonder sterke basis en verrassende special guests.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter.

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
vanaf 14 december 2018
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen

Reservatie:

Meer over