Een dikke maand geleden vierde de Komedie Compagnie haar tweede verjaardag op het dak van het Sportpaleis te Antwerpen. Meter en Peter Nicole & Hugo bliezen de verjaardagskaarsjes uit op de taart en Artistiek Leider Dirk Van Vooren stelde met trots de toekomstplannen van De Komedie Compagnie voor. Eerstvolgende productie in de komische rij is Kom van dat dak af, van de hand van Michaël Pertwee. De première is voorzien op 12 november.De feestelijke voorstelling voor pers en genodigden gaat door op zondag 14 november om 19 uur.
  
Regisseur Jan Verbist die tevens het succesvolle “Een raar koppel” naar de première coachte, is er weer ingevlogen met de voltallige cast. Danny, gespeeld door Dirk Van Vooren woont boven een diamantzaak die hij samen uitbaat met zijn compagnon, de geniepige vrouwenversierder Rudy, gespeeld door Peter Bulckaen. Wanneer Rudy niet alleen de auto maar ook de naam leent van zijn partner stapelen de verwikkelingen zich op. Zeker wanneer hij dit alles doet om zijn geheime affaire met één van zijn liefjes verdoken te houden. De dames van dienst worden gespeeld door Ellen Schoeters en Britt Van der Borght.

Op de koop toe is een brutale diamantroof de oorzaak waarom de opdringerige inspecteur Brandt, gespeeld door Dirk Lavrysen, het tweetal maar blijft bestoken met allerlei lastige vragen. Door zo veel onverwachte situaties raakt het tweetal verstrikt in een web van leugens, overspel en allerlei andere vervelende zaken: conservenblikken die ontploffen, kleren die opbranden en vooral veel rook… Want Danny zijn rustige avond gaat in rook op en verandert in een hysterische nachtmerrie. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hilarische lachbui van twee uur lang !

Kom Van dat dak af
Speeldata: 12, 13, 19, 20 en 27 november om 20u15, 14 november om 19 uur, 21 november om 15u15, 3, 4, 10, 17 en 18 december om 20u15, 12, 19 en 26 december om 15u15.
Locatie: Zaal Elckerlyc, 2000 Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: