De zomer zit er bijna op. Zondag sluit het Q-Beach House opnieuw voor een jaar z’n deuren. Het was een fantastische zomer: niet alleen de temperaturen waren top, ook de luisteraars zakten massaal af naar Oostende. Deze zomer kwamen maar liefst 260.000 luisteraars langs in het Beach House. Ze konden er een kijkje nemen achter de schermen en genieten van een cocktail en lekkere hap op het strand. Ondertussen presenteerden de Q-dj’s er van 10.00u ‘ sochtends tot 23.00u ’s avonds, goed voor 806 uur live radio. Er werd ook gezorgd voor échte beach party’s met dj-sets van tal van dj’s en Sunset Concerten met Milk Inc. en Belle Perez.

Closing Party
Het Beach House sluit zondag z’n deuren, maar niet zonder te eindigen met nog een stevig feestje. Zaterdag 31 augustus is iedereen vanaf 18.00u welkom op het strand van Oostende voor de Closing Party. Q-dj’s Maarten Vancoillie en Bart-Jan Depraetere zorgen voor de perfecte party-muziek en draaien elk een dj-set.

Love The Summer TOP 100
Op zondag presenteren Anke Buckinx en Bart-Jan de ‘Love The Summer TOP 100’. Intussen is het een traditie dat de laatste dag in Oostende wordt afgesloten met een hitlijst van de honderd heetste zomerhits. Dit jaar nemen Anke en Bart-Jan de lijst graag voor hun rekening. Ze beginnen eraan om 15.00u en geven elk uur een iPad weg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: