We hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen voor Vuurdoop, het jaarlijks ontdekkingsfestival van PXL-Music, op vrijdag 12 mei 2017. De lente staat in volle bloei en een warme zomerbries krult rondom ons: de geur van barbecue en lentebloesem, het geluid van zwoel, zomers vogelgezang en de smaak van de frisse pint. Het enige wat lijkt te ontbreken, is straffe livemuziek. Wel, hou dan zeker deze datum in het oog want Vuurdoop is aan haar tweede editie toe.

Vuurdoop is een festival gedragen door PXL-Music. De laatstejaarsstudenten Muzikant vatten drie jaar intensieve opleiding samen in hun creatief eindwerk. Ze treden voor de eerste maal naar buiten met hun muziek. Ze zijn vooraf gegaan door minder onbekenden als Warhola, Double Veterans, The Guru Guru, WWWater, Rumours, Dvkes, Brutus en velen meer. Je kan er dus als eerste bij zijn om bands van dit kaliber te ontdekken.

Dit jaar omvat de line-up 13 frisse acts van PXL-Music met twee headliners: The Guru Guru en Dvkes. Ze keren beiden terug naar waar het allemaal begon. Ditmaal met een debuutplaat op zak. Blijf na de bands zeker plakken voor een leuke afterparty met Eppo Janssen.

'The heroes in the shadows' zijn de tweedejaarsstudenten Muziekmanagement. Zij dragen de volledige productie, communicatie, randanimatie, catering, drankvoorziening, programmatie, ... Kortom, ze organiseren het festival van a tot z. Dit in samenwerking met onze geluidstechniekers die de bands live sonisch doen schitteren en het hele gebeuren voor het nageslacht zullen opnemen.

Muzikaal talent, kunst, lekker eten (foodcorner) en de nodige verrassingen staan op 12 mei op Campus Elfde Linie op u te wachten. We nodigen u met ons vurig hart uit op een dag vol ontdekking.

Hou zeker onze Facebookpagina (www.facebook.com/vuurdoop) , Instagram (@vuurdoopfestival) en website (www.vuurdoop.be) in de gaten voor meer info en updates!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: