Sedert zondag 15 juni staan er op de Kaai van Boom (provincie Antwerpen) drie hogedefinitie live toeristische webcams opgesteld.  En dat is meteen een primeur, zowel in België als in Nederland.  Er zijn in de Lage Landen maar weinig live streaming toeristische webcams, laat staan dat ze opgesteld worden om een prachtig spektakelweekend in beeld te brengen voor wie er zelf niet bij kan zijn.

De huidige camera's werden ter beschikking gesteld door twee invoerders van camera's en een installateur van bewakingscamera's.  Globecam.info biedt de camera's gratis aan om voornamelijk gratis evenementen in beeld te brengen.  De organisatoren moeten dan alleen een goede internetaansluiting ter beschikking stellen.  De beelden zijn te zien op www.globecam.info.  De live beelden geven voldoende details weer, maar zijn zo opgesteld dat personen (gezichten en nummerplaten) niet herkenbaar zijn.  Op die manier is de privacy altijd gewaarborgd.

Deze camera's n.a.v. het spektakelweekend in Boom staan online tot 24 juni. De rechtstreekse URL voor deze live toeristische webcam is http://www.globecam.info/index.php/public-cameras/tourism/belgium/2850-boom-theater-aan-twater-webcam-03-rotonde

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: