Verleden week werd bekend dat Olivier Adams definitief naar Portugal verhuist en er aldus een vacature vrijkwam voor een nieuwe drummer bij Praga Khan.

Dit nieuws is alvast niet in dovemansoren gevallen. Er kwamen de afgelopen drie dagen niet minder dan honderdvijftig kandidaturen binnen. Maurice Engelen : "Ik dacht dat er een paar drummersd t zouden reageren maar dit is ver boven mijn verwachtingen. We hadden de kandidaten gevraagd om op de traditionele manier, via de post, een CV door te sturen maar we werden de afgelopen dagen overstelpt met aanvragen via facebook, email en twitter. Het bericht is alvast ingeslagen als een bom!"

Praga Khan staat klaar voor een bijzonder productief 2015. Er komt een nieuw album aan in het voorjaar, een nieuwe festivalshow voor de zomer en gisteren kwam het bericht vanuit de States dat er in het najaar doorheen de US zal getourd worden. Maurice Engelen : "Het is ondertussen

drie jaar geleden dat we nog een Amerikaanse tour gespeeld hebben dus we kijken er enorm naar uit om onze Amerikaanse fans terug te zien. Het nieuwe Praga Khan album "MindSnatcher" zal in het voorjaar tevens in de US uitkomen. Een US tour in het najaar is de ideale promo voor het album."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over