Vandaag lost Dull Boy Johnny deel 2 van hun dubbele EP debuut! Naast de bonus EP 'Fictional Love Scene’s, Vol. 1', die al beschikbaar was als een voorproefje van wat deze ambitieuze band te bieden heeft, is 'Tropical Swing Club' uit vandaag. Terwijl je luistert, wordt je uitgenodigd om te dwalen door de verschillende landschappen van hun muzikale wereld, waarbij regelmatig een knipoog wordt gegeven naar de meer lustige kant van je brein.

Dull Boy Johnny is een Antwerpse band bezield door zanger Rik De Bal, gitarist Jan Vanhamel en bassist Nard Houdmeyers. Live worden ze bijgestaan door Cas Kinnaer (ILA) op drums en Dries Meeus (Jaguar Jaguar) op piano.

Laat je meevoeren op een filmische reis waarbij elke noot je in een specifieke setting brengt. Of het nu een erotische 70's scène is, een beachparty in de Bahama's, of een bloedstollende achtervolging in het Wilde Westen - Dull Boy Johnny omvat het allemaal. Ondanks die veelzijdigheid zijn er heel wat terugkerende elementen die Johnny’s frisse sound definiëren. De essentie? Catchy hoge vocals in contrast met een sensuele baritonstem, gedragen door een groovy bas- en ritmesectie.

Met 'Salty Lips' en 'Bitter Affection' wist Dull Boy Johnny al indruk te maken op zowel critici als luisteraars. De nummers werden geprezen om hun meeslepende melodieën, pakkende hooks en onweerstaanbare energie. Nu, met de release van 'Tropical Swing Club', zet de band hun muzikale evolutie voort en brengt ze een verfrissende mix van tropische klanken en swingende ritmes.

Met 'Tropical Swing Club' aan je zijde, staat de zomer alvast voor de deur!

Luister HIER

DULL BOY JOHNNY LIVE

26/05 Cabron Antwerpen
28/05 BarBroos Gent

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over