Op zaterdag 11 oktober zal de Nederlandse Pink Floyd tributeband, The Pink Floyd Sound, in Baroeg optreden. The Pink Floyd Sound staat bekend om grootse shows met veel aandacht voor aankleding en licht.

Zoals de naam al doet vermoeden streeft The Pink Floyd Sound ernaar om het geluid van Pink Floyd heel dicht te benaderen. Voor het vijfde seizoen reist de band door het land, en deze keer staat de show in het teken van het oudere werk van het legendarische viertal. Ook de hits zoals bijvoorbeeld ‘Wish You were Here’, ‘Comfortably Numb’ en ‘Another Brick In The Wall’ zullen niet worden vergeten.

De periode ‘68 – ’72 heeft een speciaal plaatsje in de harten van de leden van The Pink Floyd Sound. The Pink Floyd Sound neemt je terug naar de tijd dat de Pink Floyd bandleden David, Roger, Richard, Nick èn Syd volop experimenteerden met de mogelijkheden van hun instrumenten. Deze show wordt dan ook een unieke impressie van deze pioniers van de progressieve rock.

Baroeg staat met name bekend om harde rock- en metalshows, maar kent wel de historie van rock en symfonische muziek. Een eerbetoon aan Pink Floyd is in Baroeg dus zeker op zijn plek. Tickets zijn verkrijgbaar via www.baroeg.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Pink Floyd Sound
Datum: 
zaterdag 11 oktober 2014
Locatie: 
Baroeg

Reservatie:

Meer over