Na Mura Masa, Tyler, the Creator, alt-J en 11 anderen al gekend op de line-up, is het de beurt aan een andere mastodont om ze te vervoegen. Als heuse lieveling van de festivalgangers komt de Berlijnse Paul Kalkbrenner op zaterdag 14 juli naar Dour Festival om zijn nieuwste live-set voor te stellen!

Het ware centrale figuur van de Berlijnse elektronische muziek mag al voor de vierde keer het publiek van Dour vervullen met vreugde. In het begin vooral toegeschreven aan de underground van Berlijn brengt hij deze genre al twintig jaar een uitstekende reputatie toe. Een onvergetelijke documentaire, enkele onvergelijkbare hits en vooral een constante kwaliteit in zijn producties die liefhebbers van over de hele wereld omver blazen. Hij is de schepper van een volledige generatie op zich, een gemeenschap, een beweging. Met zeer veel trots kondigen wij aan dat hij aanwezig zal zijn om onze 30ste verjaardag te vieren.

Graag herinneren wij u er aan dat de eerste tickets beschikbaar zijn op onze website en dit aan early bird-prijzen. Aanbod geldig tot 31 december middernacht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour
Datum: 
11 - 15 juli 2018
Locatie: 
Dour

Reservatie:

Meer over