'At Sea', de tweede single van het album PARAMOUNT dat Ozark Henry opnam met het Nationaal Orkest van België, komt uit op vrijdag 24 april. Ozark Henry wekt Antwerps Centraal Station tot leven met adembenemende video mapping van zijn nieuwe plaat “Paramount”. Voor zijn nieuwste album Paramount schakelde Ozark Henry het 90-koppige Nationaal Orkest van België en de meest hoogstaande geluidsopnames (9.1 Auro 3D) in. Dat maakt van het beluisteren van de plaat op zich al een bijna filmische ervaring.

Nu zal Piet Goddaer deze audio beleving zonder weerga nog intenser maken met een visuele video mapping op het imposante Centraal Station van Antwerpen. Video mapping is een 3D videotechniek die het stationsgebouw transformeert tot een levend wezen dat één wordt met de muziek en het publiek, met de score van Paramount als overweldigende soundtrack. Het is de allereerste keer dat een artiest deze techniek in België op zo’n grote schaal toepast. Met de krachtigste projector van Barco die er beschikbaar is wordt een oppervlakte van honderden vierkante meters tot leven gebracht.

Dit unieke PARAMOUNT_3D sound & vision-spektakel vindt voor het grote publiek plaats op zaterdag 25 april vanaf 21u30, in aanwezigheid van Ozark Henry. De video mapping duurt zo'n 10 minuten en wordt heel de avond lang herhaald tot middernacht, met een pauze van 5 minuten tussen elke sessie. Benieuwd wat u mag verwachten? Een kleine impressie krijgt u HIER alvast: https://youtu.be/hOtBBAnQUCk

Maar kom vooral zaterdag langs en laat u overweldigen door een visuele creatie die in België nog nooit eerder is gezien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over