De langverwachte nieuwe plaat van Oscar and the Wolf is uit! The Shimmer is al het derde studioalbum van het indie-popster alter-ego van Max Colombie. Om de release te vieren kondigt hij vandaag een exclusieve showcase aan op vrijdag 12 november 2021 in Ancienne Belgique. Een unieke kans om Max nog eens aan het werk te zien in een intiemere setting. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf maandag 25 oktober om 10u.

Oscar And The Wolf behoeft nauwelijks nog een introductie. Wie Colombie’s wereld betreedt, treft een unieke en eigenwijze mix van hedendaagse R&B en electro-pop aan. Een combinatie van duistere, zweverige melodieën en tegelijkertijd dansbare beats. Zang die doordrenkt is van drama, maar ook overloopt van sensualiteit en verlangen. Max Colombie omschrijft zijn muziek als "een schemerzone waar het noch triest, noch vrolijk is. Het is zoals de naam ‘Oscar And The Wolf’. Een balans tussen licht en donker, een perfect samenspel van de zon en de maan. Het is mooi en eng tegelijk."

In het voorjaar staat een Europese tour op de planning. Op zaterdag 30 april 2022 concerteert Oscar And The Wolf in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn reeds in verkoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: