Morgen, 12 oktober, staan Sven Ornelis en Kürt Rogiers op in de hondenverzorgingsstudio van Chantal Schoovaerts in Bierbeek. Ze gaan vanavond al bij haar logeren en maken morgenochtend live radio vanuit haar hondenverzorgingsstudio.



Twee weken lang staan Sven en Kürt op bij de luisteraars thuis en presenteren ze van daaruit hun programma. Ze doen dat in opdracht van radiobaas Erwin Deckers. Die lanceerde 3 weken geleden een enquête. Hij vroeg daarin aan de luisteraars waar ze precies luisteren naar Ornelis & Rogiers in de ochtend. Heel wat reacties kwamen binnen. Op basis daarvan kiest Erwin 10 plaatsen uit waar Sven en Kürt moeten uitzenden. Zo maken ze kennis met de andere kant van de radio. Waar Sven en Kürt precies terechtkomen, weten ze zelf niet. Erwin maakt het telkens een dag vooraf bekend via Twitter. 



Vanmorgen stonden Sven en Kürt op bij onthaalmoeder Evi Van Eynde uit Balen. Terwijl zij 12 kindjes aan het verzorgen was, maakten Sven en Kürt live radio vanuit haar woonkamer. Tussendoor hielpen ze haar een handje. Zo ververste Sven voor de eerste keer in zijn leven een luier! Qua achtergrondlawaai kon het ook tellen, want 12 kleine kindjes van gemiddeld 1.5 jaar maken heel wat kabaal. Vermoedelijk zal het ook morgen behoorlijk lawaaierig zijn op de achtergrond, want dan zenden ze uit vanuit een hondenkapsalon.



Luisteraars kunnen op Q-music.be nog altijd een slaapsuggestie achterlaten. Morgen, 12 oktober, maakt Erwin rond 8 uur via Twitter bekend waar ze de volgende nacht zullen doorbrengen en waar ze woensdag live hun ochtendshow zullen presenteren.



Iedereen is welkom om Sven en Kürt dinsdagochtend te bezoeken in de hondenverzorgingsstudio in Bierbeek. Je vindt hen op de Tiensesteenweg 261, blok 3.

Ornelis & Rogiers, elke weekdag van 6 uur tot 9 uur op Q-music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: