Niet alleen een Emmy Award reef Hoe Zal Ik Het Zeggen? binnen de voorbije week, ook 838.761 kijkers, goed voor een marktaandeel van 32,8% (VVA 18-54; live +3). In de tweede aflevering op maandag 26 november neemt Matteo Simoni’s vader Vittorio zijn zoon te grazen. “Hij is een schat van een gast, je kan je geen betere zoon wensen. Hij heeft maar één mankement, en dat is zijn GSM.” Matteo neemt zijn telefoon immers nooit op als z’n familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen z’n voicemail niet meer horen.

Eva wil dat haar zoon Ilya vroeger naar bed gaat, want hij heeft steeds enorme wallen en geraakt ’s ochtends moeilijk uit zijn woorden omdat hij nog te moe is. De schuldige? Onder andere reeksen waar Ilya tot in de vroege uurtjes naar kijkt. Zo bijvoorbeeld de zombie-serie The Walking Dead. Maar Ilya beseft niet dat hij zelf goed op weg is om in een zombie te muteren. De jonge gast denkt dat hij naar de dokter moet in het AZ Monica, dat snel na zijn aankomst in een cordon belandt.

De beste voetbalcoach van het jaar? Roberto natuurlijk. Je weet wel, die van Deurne OB. Voetballertjes Sathu, Jef en Simon willen hun trainer zeggen dat hij echt de beste ter wereld is, want hij praat veel met hen, houdt rekening met omstandigheden thuis en organiseert allerlei activiteiten buiten het voetbalveld. Mee in het complot? Karl Vannieuwkerke en Jan Mulder, die in de studio het werk van Roberto onder de loep nemen.

De uitzendingen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: