Het gaat hard voor Pommelien sinds ze midden april haar nieuwste single ‘Ongewoon’ op de wereld losliet.

t nummer haalde na slechts 2 weken de tweede plaats in de Belgische Spotify charts en afgelopen vrijdag steeg ‘Ongewoon’ ook door naar de eerste plaats in de Ultratop 50 charts in Vlaanderen. Pommelien was deze zomer ook dé artiest die incontournable was op het podium van Tien om te Zien, ze bracht er maar liefst 7 keer een live versie van ‘Ongewoon’.

In het nummer bezingt ze het universele gevoel van verliefdheid en in de bijhorende videoclip toont Pommelien dat een persoon je soms volledig kan overvallen en verrassen. De video werd ondertussen al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Met ‘Ongewoon’ werden daarnaast al ontelbaar veel TikToks gemaakt én de catchy single behaalde zonet ook platina in België. Dat Pommelien met dit nummer ook nog eens kans maakt op de titel van ‘Zomerhit 2022’, ze werd zonet geselecteerd als één van de laatste 10 finalisten, bevestigt de hitstatus van ‘Ongewoon’ eens te meer!

Afgelopen zondag speelde de 21-jarige zangeres haar allereerste solo show op de 15e editie van het Antwerp Pride Festival aan de Scheldekaaien.

Luister naar ‘Ongewoon’ via https://Pommelien.lnk.to/Ongewoon

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over