In de zomer van 2020 werd Olivia Trappeniers de jongste zangeres ooit die 28 weken lang op nummer 1 stond in de Belgische single charts. Dat record haalde ze als OT samen met Regi voor hun hitsingle ‘Kom Wat Dichterbij’. Intussen is Olivia hélemaal klaar om op eigen benen en met eigen werk de wereld te veroveren als ‘OLIVIA’.

“De naam OT klopte niet meer, ik vond mezelf er te weinig in terug. OT was de tiener, het meisje dat de talentenwedstrijd ‘Rising Star’ won. Intussen weet ik hoe belangrijk eigenheid is in de muziek en dus ga ik vanaf nu als OLIVIA verder.”

Eerder vandaag loste OLIVIA meteen haar eerste single: Can't Break a Broken Heart

"Vlak na een break-up zeggen we vaak ‘Nu is het genoeg, ik word nooit meer verliefd.’ Maar na een tijdje besef je dat het je niet gelukkiger maakt om mensen weg te duwen. Met Can’t Break A Broken Heart wil ik iedereen terug in de liefde laten geloven. En als je dat niet durft, denk je gewoon: ach je kan geen gebroken hart breken. Het klinkt misschien negatief maar eigenlijk is het een positieve boodschap. Ik hoop dat het nummer hoop en geluk brengt en dat het je kan laten dansen."

LUISTER HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over