De 19-jarige Woodie Smalls dropt vandaag zijn nieuwe single ‘About The Dutch’. De video ging zonet in première op Noisey UK: http://noisey.vice.com/en_uk/blog/woodie-smalls-about-the-dutch-premiere

Champion Sound’, de eerste single van zijn debuutplaat ‘Soft Parade’ (release 18/09) werd metéén opgepikt door Belgische radiozenders.
Hij stond deze zomer dan ook op heel wat podia in België en Nederland waaronder Lokerse Feesten, Dok Gent (pre-show Boogie), Crammerock, Rock Landen, Encore festival (NL), .. In Nederland werd hij uitgekozen tot 1 van de 5 ‘Encore Freshmen’ (elk jaar kiest het Nederlande Encore Festival de 5 grootste urban talenten van de Benelux uit onder de naam ‘Encore Freshmen’). Als finalist kreeg hij de kans om in de befaamde Amsterdamse Red Bull Studios te mogen werken aan nieuwe songs.

Woodie Smalls’ debuutalbum ‘Soft Parade’ komt uit op 18 september maar is vanaf 14 september al exclusief voor te beluisteren op Spotify. Op 18 september kan je hem live aan het werk zien tijdens de album release party in muziekcentrum Trix Antwerpen (gratis toegang) om 23u. In oktober op Lefto presents Made In Belgium (Vooruit) & als support act van Jeru the Damaja + the Beatnuts (Aalst)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over