Iets meer dan 4 jaar na het verschijnen van z'n recentste album ligt er vandaag opnieuw een kersvers album van Luc Steeno in de winkelrekken te pronken. "De Zomer Van Je Leven", een dubbelalbum met op CD1 alle singles die Luc de voorbije 4 jaar uitbracht zoals bijvoorbeeld "De Zomer Van Je Leven", "Kijk Me Niet Zo Aan", "Hoe Doe Je Dat?" en "Onder De Zon" maar ook enkele nieuwe songs zoals het wondermooie "Mijn Alles", nieuwe single voor dit najaar.

Zoals velen wellicht wel weten draagt Luc Spanje in z'n hart, sinds 20 jaar brengt hij er nagenoeg al z'n vakanties door. Luc houdt van het Spaanse klimaat, de taal, de mensen, het eten en de muziek. Niet verwonderlijk dus dat Luc de voorbije jaren telkens opteerde voor een zomersingle met Spaanse invloeden, ze zijn 'm werkelijk op het lijf geschreven. Voor dit nieuwe album werkte Luc nauw samen met producer Phil Sterman en song- en tekstschrijvers John Terra, Geert Vanloffelt, Bart Herman, Daniël Ditmar en Susy Baels.

Luc's nieuwe album herbergt ook een 2de schijfje, een bonus CD, met daarop 14 Spaanstalige zomerhits. "Om de kopers van m'n album nog wat meer onder te dompelen in de Spaanse sfeer zit er bij dit album ook een 2de schijfje waarop ik 14 leuke Spaanse zomerhits heb geselecteerd. Stuk voor stuk nummers die me in vakantiestemming brengen of waarvan ik simpelweg vrolijk en blij word. Ik hoop de mensen op deze manier wat van m'n liefde voor Spanje door te kunnen geven", aldus de zanger.

Volgend jaar staat Luc 30 jaar op de planken, een gebeurtenis die uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal gaan en die ongetwijfeld gepaard zal gaan met een nieuw album... u bent bij deze gerustgesteld, het volgende album zal geen 4 jaar op zich laten wachten!

"De Zomer Van Je Leven" van Luc Steeno is sinds vandaag verkrijgbaar in de betere platen- en boekhandel en in uw warenhuis. Digitaal kan het album worden teruggevonden op o.a. iTunes, Apple Music, Spotify en Deezer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over