Op 22 november zal muzikale kameleon én 7 maal Grammy Award winnaar Beck zijn 14de album Hyperspace releasen. Luister hier naar de nieuwe single Uneventful Days.

Hyperspace is het resultaat van Beck's meest intensieve samenwerkingen tot nu toe. 7 van de 11 tracks - waaronder de single UneventfulDays en Saw Lightning (het laatste o.a. gebruikt in de Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro campagne) - zijn geschreven en geproducet in samenwerking met Pharrell Williams. Daarnaast hielp Greg Kurstin, met wie Beck vaak samenwerkt, mee aan het nummer See Through. Paul Epworth droeg mee bij aan Star. Het nummer Stratosphere kreeg de hulp van Chris Martin en op de titeltrack Hyperspacehoren we de stem van Terrell Hines. Die Waiting is geschreven en geproducet samen met Cole M.G.N. en heeft Sky Ferreira als backing vocals. Verder op het album zijn ook Beck's vaste muzikanten Jason Falkner, Smokey Hormel en Roger Manning Jr. te horen.

Hyperspace is het eerste nieuwe album sinds zijn release van Colors (2017), waarbij laatstgenoemde hem een Grammy Award opleverde in de categorie Best Alternative Music Album en Best Engineered Album, Non-Classical.

Track listing:
1. Hyperlife
2. Uneventful Days
3. Saw Lightning
4. Die Waiting
5. Chemical
6. See Through
7. Hyperspace
8. Stratosphere
9. Dark Places
10. Star
11. Everlasting Nothing

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over