De internationaal gelauwerde "Pink Floyd" referentieshow komt op vrijdag 24 juni naar de Proximus Pop-Up Arena!

Gelauwerd worden door de internationale pers is één zaak, maar wanneer David Gilmour (die de band uitnodigde om op zijn 50ste verjaardag te spelen) en Nick Mason ook hun goedkeuring geven dan weet je dat het goed zit met The Australian Pink Floyd Show!

Met ruim 4 miljoen verkochte tickets in meer dan 35 landen over de hele wereld, kan je niet naast het overdonderende succes van The Australian Pink Floyd Show kijken. De Australische groep kondigt zijn terugkeernaar België met een concert op 24 juni 2022 in de nieuwe Proximus Pop-up Arena Middelkerke.

De band die door de Engelse pers als “The Kings of the Genre” en “The Gold Standard” genoemd wordt, brengt het legendarische oeuvre van Pink Floyd uit onder meer ‘Meddle’, ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’ en ‘The Wall’ met uiterste precisie weer tot leven.

The Australian Pink Floyd Show is met hun verbluffende licht- en lasershow, video-animaties en XL-size opblaasbare Pink Floyd-attributen op het podium, dé toonaangevende en grootste show in zijn soort ter wereld.

De ticketverkoop start vrijdag 3 september om 10u. Meer informatie op www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Australian Pink Floyd Show
Datum: 
Vrijdag 24 juni 2022
Locatie: 
Proximus Pop-Up Arena

Reservatie:

Meer over