Liefde voor Muziek maakte de voorbije weken niet alleen emoties los bij de artiesten die elkaars nummers coverden, ook tv-kijkend Vlaanderen liep warm voor het programma. Op sociale media stroomden de lovende reacties elke aflevering binnen. In de laatste aflevering op maandag 11 mei 2015 wordt teruggeblikt op de muzikale hoogtepunten van het voorbije seizoen én wordt de kijker meegenomen achter de schermen bij de repetities die aan het programma vooraf gingen.

Dat Liefde voor Muziek een record aan hits heeft voorgebracht, is duidelijk te zien in de huidige muzieklijsten. Ook Stan Van Samang verbrak een record door met zes singles tegelijk in de Ultratop te belanden. Op maandag 11 mei 2015 worden de grootste hits uit Liefde voor Muziek nog eens op een rijtje gezet. Stan brengt Goeiemorgend, Goeiendag en Een Ster, de twee songs waarmee hij doorstootte naar de eerste plaats in de charts. Ook Christoff reeg de hits aan elkaar. Hij brengt nog één keer zijn emotionele Vaarwel en het swingende She’s Jivin. Tom Helsen zien we terug met zijn intieme versie van From Me To You en Emma Emma, Kate gaat voor up tempo met Junebug en iFoon. Guy ‘Guykes’ Swinnen sluit Liefde voor Muziek af met zijn eigen interpretatie van I Surrender en Home, en Slongs smijt zich in De Nachtwinkel en haar remake van Welcome Home.

Dat Liefde voor Muziek een onvergetelijk avontuur was waaruit mooie vriendschappen zijn gegroeid, staat voor Stan, Slongs, Tom, Guy, Kate en Christoff vast. Allemaal scharen ze zich achter de mooie woorden van Christoff: “We zijn hier allemaal zo verschillend, maar zo hetzelfde vanbinnen. En we hebben allemaal één grote liefde: de muziek”.

De volledige afleveringen van Liefde voor Muziek zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: