Na zijn frisse debuut als Kenny alias KDJ, het illegale contact in de autoscene uit de LS Car Meet-circuits van GTA Online: Los Santos Tuners, brengt producer Moodymann Kenny's Backyard Boogie nu naar Apple Music.

Deze epische zomermix is in-game te vinden, waar spelers hem kunnen vrijspelen door mediasticks van Kenny zelf te verzamelen, en is nu beschikbaar voor streaming als een afspeellijst op het platform. Ook alle vier de Monday Dreamin'-EP's van CircoLoco Records - het nieuwe label van Rockstar Games en CircoLoco - zijn te vinden op verzamelbare mediasticks in GTA Online's nieuwste enorme update.

De Los Santos Tuners-update voor GTA Online van deze week introduceert nieuwe muziek in de vorm van verzamelbare mediasticks die door de stad verspreid liggen. Naast de vier Monday Dreamin' EP's van CircoLoco Records, is er ook "Kenny's Backyard Boogie."

Deze epische zomermix van classic cuts en exclusives werd samengesteld door niemand minder dan Moodymann zelf (en als je hem nog niet ontdekt hebt, wil je de volgende keer dat je op de LS Car Meet bent misschien eens je ogen openhouden voor zijn auto).

Voor je luisterplezier buiten Los Santos is "Kenny's Backyard Boogie" nu ook beschikbaar als afspeellijst op Apple Music.

Luister op Apple Music:

Op de site van CircoLoco Records kun je ook links vinden om alle vier de Monday Dreamin' EP's te beluisteren. En als je alle vier de Monday Dreamin'-mediasticks in GTA Online verzamelt, krijg je toegang tot een speciale, alleen in de game verkrijgbare DJ-mix die Seth Troxler exclusief voor Los Santos Tuners heeft gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over