Met de favoriete danceplaten van Stromae, Kat Deluna, Mohombi, Jason Derulo en vele anderen

Op vrijdag 31 december levert MNM de ideale soundtrack voor een feestelijke overgang van oud naar nieuw. Al vanaf 18.00 uur mixt MNM de beste feestmuziek aan elkaar, met onder meer de beste danceplaten volgens Stromae, Kat Deluna, Brahim, Mohombi, Jason Derulo en tal van andere artiesten. Maar voor het zo ver is, blikt MNM tussen kerst en nieuw terug op de belangrijkste muziek en nieuwsfeiten van 2010 in MNM Big Hits 2010.

Wie verlegen zit om een dj op oudejaarsnacht hoeft niet verder te zoeken. MNM legt de luisteraars op vrijdag 31 december al vanaf 18.00 uur in de watten met een selectie van uitstekende feestmuziek. Ideaal voor wie zich opmaakt voor een avondje uit.

Daarin komen ook de favoriete (dance)platen aan bod van de vele artiesten die MNM Dance afgelopen jaar met een bezoekje vereerden. Van Lady Gaga’s Lovegame, een favoriet van Jason Derulo, over Mike Posners Cooler than me, een lieveling van Taio Cruz. En van Superfunk feat. Ron Carrolls Lucky star, een van de fijnste danceplaten volgens Brahim, tot Rhythm is a dancer van Snap, een topper volgens Mohombi. Ook de favorieten van Stromae, Kat Deluna, Lester & Abdou, Charlotte Buyl en Annagrace kunnen niet ontbreken in de MNM-feestmix op oudejaarsnacht.

Vanaf 22.00 uur is er Mix & Match, met een selectie van nieuwe muziek en de beste Mix & Match-momenten van het afgelopen jaar. Even voor twaalf telt MNM samen met de luisteraars af naar het nieuwe jaar, om het feest om middernacht helemaal te laten losbarsten met een partymix met de hoogtepunten uit Mix & Match en MNM Dance met Regi.

Het beste van 2010 in MNM Big Hits 2010
Terwijl anderen tussen kerst en nieuw diep de geschiedenis induiken, zet MNM de opmerkelijkste muziek, nieuwsfeiten en hoogtepunten van afgelopen jaar op een rij in MNM Big Hits 2010.
Van zaterdag 25 december tot en met 31 december brengt MNM enkel muziek uit 2010 of muziek van artiesten die in 2010 in de kijker stonden. Daarnaast blikt MNM Big Hits 2010 ook terug op de actualiteit van afgelopen jaar, met elk uur een nieuwsflash over 2010 van VRT Nieuws-anker Lotte Stevens. De dj’s maken ten slotte een persoonlijke selectie uit de beste MNM-momenten van het voorbije jaar.

Bart De Raes trapt MNM Big Hits 2010 op zaterdag 25 december om 7.00 uur op gang. Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december 18.00 uur blikken de volgende dj’s terug op de belangrijkste muziek en nieuwsfeiten van 2010:

6-10 uur Bart De Raes
10-14 uur Elke Vanelderen
14-18 uur Dave Peters en een gast
18-22 uur Thibaut Renard en een gast

Muzikale en andere gasten
Dave Peters heeft tijdens MNM Big Hits 2010 elke dag iemand te gast voor wie 2010 een bijzonder jaar was. Zo krijgt hij op dinsdag 28 december Tom Dice over de vloer, die afgelopen jaar uitgroeide van een bescheiden singer-songwriter uit Eeklo tot onze nationale Eurovisiesongfestivaltrots.

Thibaut Renard verwelkomt in MNM Big Hits 2010 Request op zijn beurt elke dag een bevriende artiest. Onder meer Robert Abigail, Udo en Sandrine hebben hun komst al bevestigd.

En wie de oogst aan kerstcadeautjes wat teleurstellend vond, heeft misschien meer geluk op de website van MNM. Daar kunnen bezoekers van 25 december tot en met 31 december meespelen met een quiz over de belangrijkste of opmerkelijkste gebeurtenissen van 2010. Wie het er goed van afbrengt, maakt kans op een prijzenpakket met MNM Big Hits-cd’s en krasloten.

Alles XL
Bij de start van 2011 ziet MNM het groots. Op zaterdag 1 januari verwennen Thibaut Renard en Bart De Raes de luisteraars met de MNM50 XL, een extralange editie van de MNM50 met de honderd beste songs gekozen door de luisteraars. En op zondag 2 januari tekenen Jo Van Belle en Eva Daeleman ten slotte present voor de Ultratop 100 XL, een overzicht van de honderd best verkochte platen van 2010.

Goede voornemens
De eerste week van het nieuwe jaar staat op MNM helemaal in het teken van goede voornemens. Gezonder eten, meer sporten, stoppen met roken, minder geld uitgeven? Iedereen heeft wel iets dat hij in het nieuwe jaar anders wil aanpakken.

Van maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari polsen de MNM-dj’s bij de luisteraars en bekende Vlamingen naar hun voornemens voor 2011. En uiteraard zijn ze niet te beroerd om ook hun eigen goede voornemens de ether in te gooien.

MNM Big Hits 2010: van zaterdag 25 december tot en met vrijdag 31 december
MNM 50 XL: op zaterdag 1 januari van 10 tot 18 uur
Ultratop 100 XL: op zondag 2 januari van 10 tot 18 uur
MNM over goede voornemens: van maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: