Vorige week maandag stelde Milow nog apentrots zijn nieuwe cd “Coming of age” voor in een uitverkochte AB. Zondagavond trok Jonathan Vandenbrouck, alias Milow, voor een geweldig optreden in de nieuwe concertzaal, Rocksaal, naar Oostende. De afgelopen week kreeg de zanger, onlangs nog winnaar van maar liefst drie MIA’s, dan ook uitsluitend positieve commentaren op zowel het album als de cd-voorstelling.

Voor de fans van Milow was Racoon, een Nederlandse band in het voorprogramma, precies een onbekende, maar na enkele nummers wist de frontman van Racoon, Bart van der Weide, het publiek toch te bekoren en op te warmen voor de hoofdact die nog moest komen.

Wie trouwens dacht dat Milow vooral geliefd is bij gillende tienermeisjes heeft het duidelijk bij het verkeerde eind, want de uitverkochte Rocksaal in Oostende was een mengeling van jong en minder jong (oud zou fameus overdreven zijn).
.
Met “House by the Creek”, een song uit zijn gloednieuwe album “Coming of Age”, opende Milow het geslaagde concert. Met “Darkness Ahead and Behind” en “Herald of Free Enterprise” volgende nog twee nummers uit zijn nieuwe album, de rode draad doorheen het optreden natuurlijk. Maar uiteindelijk weerklonk dan toch het alom gekende “You Don’t Know” door de speakers. Met deze monsterhit als vierde song was de toon gezet voor een daverend Milow-concert.

De massa stond heupwiegend mee te zingen en de groep gaf het beste van zichzelf. Na een solo “Out of my Hands” van Milow-zanger Jonathan Vandenbrouck brachten ze nog “Coming of Age”, een nummer dat Jonathan opdroeg aan zijn overleden grootvader, en als afsluiter waren er nog “The Priest” en “Ayo Technology”. De massa fans waren tevreden en konden met een goed gevoel huiswaarts keren

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: