Michael Lanzo

Michael Lanzo, winnaar van Belgium's Got Talent tekent artiestencontract en brengt eerste nieuwe single uit!

Op 20 december van het voorbije jaar veranderde het leven van de 34-jarige Michael Lanzo voor eens en voor altijd! Die avond wist hij TV-kijkend Vlaanderen met verve te overtuigen van zijn schitterende stem en won hij de 2013 editie van “Belgium’s Got Talent”.

Met zijn eigen Nederlandstalige versie van “You Raise Me Up” kreeg Michael een staande ovatie en bedankte hij meteen ook iedereen die voor hem stemde en in hem gelooft. Michael draait al 16 jaar mee in de Vlaamse muziekscene maar het is pas nu dat hij het verdiende respect krijgt voor zijn buitengewone stem en sympathieke verschijning.

Onder het goedkeurende oog van manager Patrick Vandewattijne tekende Michael afgelopen vrijdag een felbegeerd artiestencontract bij CNR Records, de platenfirma van o.a. De Romeo’s, Jo Vally, Bart Kaëll maar ook van o.a. Milk Inc, Michel Telo en Rocco Granata. Michael is ontzettend blij om de CNR rangen te kunnen vervoegen en duikt meteen al met frisse moed de studio in om te werken aan zijn eerste album dat nog dit voorjaar gaat verschijnen.

Op maandag 20 januari brengt CNR alvast de eerste nieuwe single van Michael Lanzo op de markt., de single kan sinds vandaag al worden voorbesteld op iTunes. Met “Het Nieuwe Licht” wordt het meteen duidelijk dat Michael de kaart van het Vlaamse lied trekt, hij kiest echter niet voor schlager maar gaat voor een genre dat neigt naar het licht-klassieke met hier en daar een stevige uithaal, een handelsmerk dat hem sinds zijn deelname aan Belgium’s Got Talent typeert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: