Onder een blakende zon stonden dinsdagavond een mensenmassa te wachten op de aankomst van hun helden. Naar aanleiding van de Belgische première van de "Twilight Saga: Eclipse" waren Xavier Samuel (Riley) en Ashley Greene (Alice) afgezakt naar Antwerpen om hun fans te groeten.

Zo'n 6000 gelukkigen kregen gisteren meer dan een glimp van beide acteurs toen zij zich over de rode loper naar de zalen begaven. Alle 22 zalen waren dan gisteren één voor één uitverkocht voor slecht 1 film, de lang verwachte derde "Twilight 3 Eclipse".

De Twilight films kennen vooral een groot succes bij het jongere publiek. Weerwolven en Vampieren, een portie romantiek en de dagdagelijkse problemen waarmee de jeugd heeft af te rekenen worden één voor één aangesneden.

De laatste, Twilight Eclipse, brengt het lang verwachte antwoorden over alle de vragen die opgestapeld worden in de eerste 2 films. Wie brandt van verlangen naar alle antwoorden hoeft niet meer te wachten want vanaf vandaag is Twilight 3 Eclipse te zien in alle Belgische bioscopen. Voor de liefhebbers van dit genre, meer dan een aanrader om in deze tropische temperaturen even verfrissing te vinden in de koele bioscoopzalen. (KVR)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: