Devid Camerlynck

Ooit al een superheld willen zijn? Dan moest je wel op zaterdag 17 of zondag 18 oktober in Plopsaland De Panne zijn. Je kon er je superkrachten uittesten op de Mega Mindy Boevendagen.

Alle kinderen bundelden hun spieren voor de spannende zoektocht. Waarom kozen de boeven het hazenpad en lieten ze hun fiets staan ? Wat lieten ze liggen achter de voorruit van hun achtergelaten wagen ?

Alle kinderen werden voor één dagje superheld. Geen boef die op dat moment in de buurt wou zijn. Was je het spoor bijster? Dan kwam Toby om je de goede richting te wijzen. De sirene van zijn politiewagen klonk door het ganse park. Ook alle grote mensen stonden paraat en af en toe hadden ze de dief in handen. Maar die was te sterk en te snel zodat ie alweer kon ontsnappen.

Tijdens het optreden van Mieke Fonkel kwam alles tot een goed einde. Het was Mega Mindy tijd en alle boeven werden snel opgepakt. De kinderen konden genieten van een spetterende show met Mieke, Mega Mindy en Toby in de hoofdrol. De mooie liedjes die Mieke zong, deden de vele kindergezichtjes stralen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: