De zomer van Eén begint dit jaar al op maandag 26 mei, de dag na de verkiezingen. Vanaf dan is Marcel Vanthilt er elf weken met zijn jaarlijkse live zomertalkshow. De eerste zes weken, van 26 mei tot en met 3 juli, strijkt hij neer op het vernieuwde Stationsplein in Roeselare. Na een onderbreking voor de Ronde van Frankrijk gaat hij van 28 juli tot en met 31 augustus vijf weken live televisie maken vanop het strand van Knokke-Heist, ter hoogte van het Heldenplein.

Roeselare was in 2011 al eens de gaststad voor Villa Vanthilt, de toenmalige zomertalkshow. In Knokke-Heist verblijft hij voor ’t eerst.

Stationsplein Van Roeselare

In 2011 sloeg Marcel Vanthilt zijn tenten op op de Grote Markt, nu ontvangt de stad hem op het vernieuwde Stationsplein, de nieuwe place to be in Roeselaere.

Het Strand Van Knokke-heist

Wie zomer zegt, zegt zon, zee en strand. Die laatste twee zijn nu al gegarandeerd in Knokke-Heist, waar Marcel ter hoogte van het levendige Heldenplein neerstrijkt op het tien kilometer lange strand.

Het bruisende centrum van Roeselare en het strand van Knokke Heist: Eén, productiehuis deMENSEN en Marcel Vanthilt kijken er nu al geweldig naar uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over