Eindelijk kunnen we de geruchten bevestigen: Måneskin komt naar Landgraaf! Met een grote glimlach voegen we, exact 200 dagen voor het festival, de Italiaanse glamrock act toe aan het Pinkpop 2022 zaterdag programma!

524 punten! Met het winnen van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam bezorgde Måneskin Italië een algeheel gevoel van euforie – en dat was voor het eerst sinds dat land de FIFA wereldbeker mee naar huis nam in 2006. De rockband uit Rome met een Deense naam (“Maneschijn”, verzonnen door hun half-Deense bassiste Victoria de Angelis), werd razend populair in eigen land met de succesvolle deelname aan tv-show X Factor in 2017. Ze scoorden er hit na hit, om uiteindelijk met Zitti e Buoni het in Italië nog altijd toonaangevende Festival van Sanremo te winnen, begin maart 2021. Het bezorgde Måneskin een ticket naar Rotterdam, met een internationale doorbraak als gevolg. Hardrock, glamrock, alternatieve rock, het zit allemaal in de muziek op albums Il Ballo della Vita (2018) en Teatro d’Ira: Vol. I (2021). Het popgevoel en de flair van Damiano David, Ethan Torchio, Thomas Raggi en Victoria De Angelis is echter minstens zo belangrijk en brengt de band in 2022 naar de grootste arena’s, stadions en… Pinkpop!

PINKPOP 2022 TICKET INFO

Twijfel je nog? Wacht niet al te lang meer met je besluit! De reguliere Pinkpop vrijdag tickets waren al vrij snel vergeven en ook de weekendtickets zijn nu nog maar beperkt beschikbaar. Meer info over het programma en de verschillende tickets vind je op www.pinkpop.nl!

Ticketprijzen

Dagtickets

Ticket prijzen zijn inclusief € 10 servicekosten per ticket.

Weekendticket

  • Pinkpop weekend 17/18/19 juni € 245 - laatste tickets beschikbaar
    3 dagen festivalterrein incl. reguliere campings (vanaf donderdagavond 16 juni 18:00 uur tot maandag 20 juni 12:00 uur).

Ticket prijzen zijn inclusief € 10 servicekosten per ticket.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over