We kenden Maksim Stojanac ofte kortweg Maksim natuurlijk al langer als de acteur die de rol van popular kid ‘Vince’ vertolkt in de serie #LikeMe. Maar dat hij veel méér is dan dat, bewees de jonge blonde god de afgelopen maanden met volle overtuiging. Een topper van een debuutplaat leverde hij begin dit jaar af. Het zelfgetitelde album kreeg lovende kritieken en is met gevoelige, Nederlandstalige songs als “Zonder Mij”, “Vechten Voor Je”, “Jongens Huilen Toch Ook, Toch?” en “Alleen Met Mij” een kick-start van zijn solocarrière.

Vorige week bracht Maksim zijn solowerk voor het eerst ook live, op het podium van de AB Club. Hij genoot met volle teugen. Het publiek genoot met volle teugen. En dus is zo’n concert absoluut voor herhaling vatbaar! Maksim kondigt vandaag dan ook een gloednieuwe show aan, ditmaal in Antwerpen. Afspraak op donderdag 3 november in Trix. One to watch, want we hebben nog lang het laatste niet gezien van deze jonge artiest...

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 30 juni om 11u via livenation.be en kosten €25. Early Entry packages zijn beschikbaar aan €65,5 en Meet & Greet packages aan €91. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Maksim
Datum: 
3 november 2022
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over